فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: رونمایی از آپارات صنعت در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/26 |
رونمایی از آپارات صنعت در دانشگاه

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، سامانه "آپارات صنعت در دانشگاه" در سایت دفتر همکاری های علمی،  صنعتی و فناوری  به آدرس http://industry.iust.ac.ir رونمایی شد.
هدف از رونمایی این سامانه در سال جهش تولید، انجام بازدیدهای مجازی از صنایع برای اساتید و دانشجویان و معرفی اجمالی صنعت و در نهایت عارضه یابی مشکلات صنایع توسط ایشان می باشد.
شایان ذکر است تا این لحظه در این سامانه  نزدیک به ۱۸۰ شرکت و سازمان تولیدی گوناگون  در ۱۲ بخش‌ نفتی، غذایی، کشاورزی، مهندسی مشاور، انرژی، معادن و فلزات، عمرانی، سیمان، دارویی، کاشی و سرامیک، نساجی و خودرو به صورت مجازی معرفی گردیده است.
بدیهی است همکاری اساتید و دانشجویان با این مجموعه جهت تکمیل تر نمودن سامانه کمک شایانی در پیشبرد اهداف خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 734 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4247