فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال علی علیه ‏السلام :
زَکاهُ العِلمِ بَذلُهُ لِمُستَحِقِّهِ وَإجهادُ النَّفسِ فِی العَمَلِ بِهِ؛
زکات دانش، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است.
(غرر الحکم و درر الکلم،ص391)

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: آغاز گسترده واکسیناسیون دانشگاهیان علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1400/6/21 |
آغاز گسترده واکسیناسیون دانشگاهیان علم و صنعت ایران

از روز دوشنبه ۲۲ شهریور لغایت یکشنبه ۲۸ شهریورماه به مدت ۵ روز کاری واکسیناسیون گروه‌های مختلف دانشگاهیان در سالن شهید ملک‌لو انجام خواهد گرفت.
بر اساس هماهنگی صورت گرفته با وزارت بهداشت، انجام واکسیناسیون افراد جامانده از دوره‌های قبل و گروه‌های جدید شامل اساتید، کارمندان، نیروهای شرکتی (خدماتی و غیرخدماتی)، دانشجویان خوابگاهی، دانشجویان دکتری و پسا دکتری، دانشجویان کارشناسی‌ارشد و کارشناسی مستقر در آزمایشگاه‌های دانشکده‌ها در هفته جاری در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه (۲۲ ،۲۳ و ۲۴ شهریور) و در هفته آتی روزهای شنبه و یکشنبه (۲۷ و ۲۸ شهریور) صورت می‌پذیرد.
افراد می‌توانند جهت ثبت‌نام به تارنمای http://vote.iust.ac.ir مراجعه و با درج کد ملی به عنوان شناسه کاربری و گذر واژه، نسبت به انتخاب روز و ساعت (در هر ساعت تعداد ۷۵ نفر واکسینه می‌شوند) نسبت به تزریق واکسن اقدام و از مراجعه در ساعت غیرانتخابی اکیداً خودداری نمایند.
همچنین امکان ثبت
نام در سامانه تا ساعت ۲۴ شب قبل از واکسیناسیون، مقدور خواهد بود.
ضمنا متقاضیان قبل از تزریق واکسن حتما صبحانه میل کنند و کارت ملی خود را حتما هنگام مراجعه همراه داشته باشند.
قابل توجه اساتید، کارکنان و نیروهای شرکتی

در صورت بروز مشکل در ثبت نام اساتید، کارمندان و نیروهای شرکتی با کارشناسان امور اداری آقایان راستی(داخلی ۵۲۵۶)، وحیدی‌زاده (داخلی۵۲۷۷) و مهندس غفاربیگی (داخلی ۵۲۷۶) تماس حاصل نمایید.
قابل توجه دانشجویان

همچنین در صورت بروز مشکل در ثبت نام دانشجویان، با کارشناسان معاونت دانشجویی خانم‌ها ایثاریان (داخلی ۸۴۱۸)، امن‌پور (داخلی ۸۴۱۷)، کرمانشاهی (داخلی ۸۴۱۴) و محراب‌بیگی (داخلی ۸۴۱۳) تماس برقرار نمائید.

دفعات مشاهده: 1422 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4331