با حضور شهردار تهران، نشست شورای دانشگاه برگزار شد
.JPG)
نشست صمیمانه شهردار تهران با شورای دانشگاه و آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری، دوم خردادماه ۱۴۰۲ در سالن شهید شهید فخریزاده مجموعه همایشهای امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.
در این نشست ابتدا دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) با خیرمقدم گویی به دکتر زاکانی، معاونین، شهردار منطقه ۴ و هیات همراه و تبریک دهه کرامت و سالروز آزادسازی خرمشهر، ضمن معرفی توانمندیهای دانشگاه علم و صنعت ایران، از جمله ظرفیتها و خدمات قابل ارایه دانشگاه به شهرداری، به نظارت و مشاوره عالی اجراییسازی شهر هوشمند و معماری اسلامی-ایرانی، ارایه مشاوره و نظارت عالی بر اجرا و تستهای طرح تراموا و قطار شهری و ارایه خدمات آموزشی دانشگاه اشاره کرد.
.JPG)
رئیس دانشگاه در ادامه به طرح زمینههای همکاری دانشگاه و شهرداری از منظر نیازمندیهای دانشگاه پرداخت. وی ساخت مسکن اعضای هیات علمی، گسترش مسجد دانشگاه، ساخت پارکینگ طبقاتی و تامین مکان استقرار پارک علم و فناوری دانشگاه را مطرح کرد.
در ادامه دکتر زاکانی (شهردار تهران)، با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و ضمن اظهار خرسندی از حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران، گفت: هدف ما مدیریت شهر تهران با مشارکت شهروندان، از جمله نخبگان دانشگاهی است به همین جهت به دانشگاه میآییم، نیازهایمان را تعریف میکنیم و با همراهی نخبگان، پروژههای مشترک را پیش میبریم.
.JPG)
شهردار تهران با اشاره به اینکه شهر تهران، توسعه بدون الگو داشته است و هدف در دوره مدیریتی وی، ایجاد تحول در شهر و نه تنها مدیریت آن است، از تلاش برای ایجاد چهار تحول کالبدی، تحول نرم، تحول درونزا و تحول فناورانه برای شهر تهران خبر داد و افزود: در هر چهار تحول نیازند کمک نخبگان دانشگاهی هستیم و ظرفیتهایی هم برای این تحولات، طراحی شده است. وی تصریح کرد: بیشترین چیزی که دانشگاه میتواند به ما بدهد، مدد علمی برای این است که اشتباه نکنیم و مسیر نادرستی را نرویم، چرا که نه حق کار اشتباه کردن داریم نه فرصت آن را لذا برای همکاریهای علمی، دبیرخانهای راهاندازی شده که کار مشترک تعریف شود و نیازهایمان را با دانشگاهها مرتفع کنیم. در طرف مقابل، شهرداری تهران نیز وظیفه خود میداند نسبت به نیازهای دانشگاه، بی تفاوت نباشد.
در ادامه این نشست، تعدادی از اعضای شورای دانشگاه به طرح پیشنهادات برای همکاری مشترک دانشگاه و شهرداری تهران در زمینههای آموزشی، پژوهشی، فناوری و عمرانی پرداختند و از جمله در خصوص برگزاری کارگاههای آموزشی و دورههای آموزش سواد هوش مصنوعی برای مدیران و کارکنان شهرداری، تدوین نقشه راه تهران هوشمند، مدلسازی الگوهای بهینه در زمینه معماری اسلامی-ایرانی، حکمرانی هوشمند، ایجاد زیرساختهای شهری با محورهای سلامت و طبیعت، حل مشکل ترافیک و... پیشنهاد همکاری داده و ظرفیتهای کلان دانشگاه را معرفی کردند.
.JPG)
اعضای هیات علمی حاضر در نشست، همچنین در خصوص پیرایش فضای اطراف دانشگاه، ساخت خوابگاه متاهلین، تسهیلگری ورود بخش خصوصی و توسعه فیزیکی مرکز رشد دانشگاه، از شهرداری تهران درخواست کمک و مشارکت نمودند.
در انتهای این جلسه، تفاهمنامه ساخت مسکن برای اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه توسط دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) و دکتر زاکانی (شهردار تهران) به امضا رسید و تبادل شد.
|