دسترسی به تمام مطالب::

:: آذین بندی مقبره شهدای گمنام دانشگاه به یمن قدوم یار ::

(آلبوم)

رواق منظر چشم من آشیانه ی توست           کــرم نمـا و فرود آ که خــانه خانه ی توست

دلت به وصل گل ای بلبل صبا خوش باد          که در چمن همه گلبانگ عاشقانه ی توست

به یمن قریب الوقوع بودن حضور مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت و زیارت مقبره ی شهدای گمنام دانشگاه ، توسط ایشان ،‌هم اکنون گروههای خودجوش دانشجویی مشغول آذین بندی و آماده سازی این مکان متبرک می باشند. خاطر نشان می سازد پیکر مطهر 5 تن از شهدای گمنام دفاع مقدس،‌ اسفند ماه سال گذشته مقارن با اربعین حسینی دانشگاه علم و صنعت را عطرآگین نموده و کار ساخت بقعه متبرک ایشان از مرداد ماه سال جاری آغاز گردیده و هم اکنون بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دفعات مشاهده: 8879 بار   |   دفعات چاپ: 2374 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 290 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3862