ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
سرپرستی دانشجویان بین المللی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

راهنمای ثبت درخواست
شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
نمره زبان آزمون جامع
:: ارزشیابی اساتید در نیمسال دوم 93-92 ::
 | تاریخ ارسال: 1393/2/9 |

به اطلاع دانشجویان گرامی پردیس دانشگاهی می رساند که فرایند ارزشیابی اساتید در نیمسال دوم 93-92 از تاریخ 20/2/93 به مدت دو هفته انجام خواهد شد. دانشجویانی که در مهلت مقرر اقدام به انجام ارزشیابی ننمایند ثبت نام نیمسال آینده آنان با تاخیر انجام خواهد شد.

نظر به اهمیت بسیار زیاد موضوع، ‌توجه عزیزان را به موارد زیر جلب می نماید:

1- هدف از ارزشیابی دروس، شناخت نقاط قوت و ضعف رویه ها و شیوه های آموزشی است.

2- مشارکت و دقت شما در امر ارزشیابی، کمک شایانی به واقع بینانه تر شدن این شناخت می نماید.

3- نتایج ارزشیابی هر یک از دروس در برنامه ریزی های نیمسال های بعد، مورد توجه جدی قرار خواهد گرفت. لکن هیچ تاثیری در نمرات نیمسال جاری شما نخواهد داشت. بدین منظور، نتایج کلی ارزشیابی ها در مورد هر سوال و هر درس، صرفا بعد از اعلام و تایید نهائی نمرات دانشجویان به اساتید و گروه های آموزشی مربوطه اعلام خواهد شد. لکن ارزشیابی ثبت شده توسط هر دانشجو در هر حال، کاملا محرمانه تلقی شده و به هیچ وجه اعلام نخواهد شد.

با آرزوی موفقیت

امور آموزش پردیس- 9/2/93

دفعات مشاهده: 3675 بار   |   دفعات چاپ: 720 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 29 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4657