ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
سرپرستی دانشجویان بین المللی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

راهنمای ثبت درخواست
شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
نمره زبان آزمون جامع
:: اطلاعیه مهم در خصوص امتحانات پایان ترم ::
 | تاریخ ارسال: 1393/3/7 |

اطلاعیه مهم در خصوص امتحانات پایان ترم

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی دوره های پردیس دانشگاهی:

1- امتحانات پایانی نیمسال تحصیلی جاری(نیمسال دوم سال تحصیلی 93-1392) طبق برنامه از روز شنبه مورخ 10/3/93 آغاز می شود.

2- برنامه دقیق امتحان هر درس(ساعت و تاریخ) را می توانید در سیستم گلستان با دسترسی خود از طریق گزارش 78 مشاهده فرمایید.

3- امتحانات تمامی دروس بر حسب رشته تحصیلی شما عزیزان در محل دانشکده های ذی ربط در پردیس اصلی دانشگاه برگزار می شود.

4- شماره اطاق و شماره صندلی هر دانشجو در هر امتحان بر روی تابلوی امور تحصیلات تکمیلی دانشکده نصب و اعلام می شود.

5- با توجه به بُعد مسافت و ترافیک شهری، توصیه می شود برنامه حرکت خود برای هر امتحان را به گونه ای برنامه ریزی فرمائید که حداقل نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل دانشکده و یک ربع قبل از شروع امتحان در صندلی خود حاضر و مستقر باشید.

6- به همراه داشتن اصل کارت دانشجوئی برای حضور در جلسه الزامی است.

7- نمرات آن دسته از دانشجویان گرامی که بدهی شهریه دارند در سیستم آموزش دانشگاه قابل ثبت نخواهد بود و مسئولیت تبعات مربوطه بر عهده دانشجو خواهد بود.

با آرزوی موفقیت

امور آموزش پردیس- 7/3/1393

دفعات مشاهده: 3638 بار   |   دفعات چاپ: 856 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 6 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4657