ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
سرپرستی دانشجویان بین المللی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

راهنمای ثبت درخواست
شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
نمره زبان آزمون جامع
:: اطلاعیه مهم در خصوص حذف پزشکی دروس غایب ::
 | تاریخ ارسال: 1393/5/6 |

اطلاعیه امور آموزش پردیس در خصوص حذف پزشکی دروس غایب

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی پردیس می رساند آخرین مهلت ارائه درخواست های حذف پزشکی دروس غایب نیمسال تحصیلی گذشته(نیمسال دوم سال 93-1392)، تا تاریخ 5/6/1393 می باشد. لذا آن دسته از متقاضیانی که تا کنون درخواست حذف خود را ارائه نداده اند می توانند به طریق زیر عمل نمایند:

1- دانشجویانی که فقط در یک درس غایب بوده اند، درخواست خود را از طریق فرم درخواست کمیته منتخب دانشکده که (نمونه خام آن در سایت های دانشکده های ذی ربط و همچنین سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه موجود است ) به امور آموزش دانشکده ذی ربط تحویل دهند.

2- دانشجویانی که در بیش از یک درس و یا در کل دروس غایب بوده اند درخواست خود را از طریق فرم درخواست حذف پزشکی دروس (که نمونه خام آن در سایت پردیس- قسمت فرمها و دستورالعملها موجود است) به امور آموزش پردیس تحویل دهند.

3- ارائه گواهی پزشکی منطبق با تاریخ امتحان درس/ دروس مورد درخواست، ‌به همراه فرم، ضروری است.

4- همچنین بعد از ارائه فرم درخواست تکمیل شده، لازم است دانشجوی متقاضی، خلاصه درخواست خود را به صورت الکترونیکی در سیستم آموزش دانشگاه(سیستم گلستان ) نیز درج نماید.

با آرزوی موفقیت

امور آموزش پردیس- 5/5/93

دفعات مشاهده: 3671 بار   |   دفعات چاپ: 743 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 4 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4657