ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
سرپرستی دانشجویان بین المللی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

راهنمای ثبت درخواست
شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
نمره زبان آزمون جامع
:: قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دکتری مدیریت تکنولوژی ::
 | تاریخ ارسال: 1393/7/9 |

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری سال 93 پردیس 2 دانشگاهی دانشکده مهندسی پیشرفت، ضروری ست به موارد ذیل توجه فرمایند :

جلسه مصاحبه روز دوشنبه مورخ 14/7/93 در دانشکده مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران ( م رسالت، خ هنگام، خ دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه علم و صنعت ایران، مجتمع شهید دکتر چمران، دانشکده مهندسی پیشرفت ) برگزار می گردد. جدول زمانبندی مراجعه داوطلبان گرامی، متعاقبا در همین وب سایت ، اطلاع رسانی خواهد گردید.

تلفن تماس با دفتر دانشکده: 73225050 و 73225055

• مدارک :
    • همراه داشتن مدارک ذیل در روز مصاحبه الزامیست. (عدم ارائه مستندات در زمان مصاحبه باعث حذف امتیاز مربوط به موضوعات مورد ادعا می شود)
    • مدارک بایستی روز شنبه مورخ 12/7/93 ساعت 9 الی 12 به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی پیشرفت (طبقه همکف-اطاق 015-جناب آقای خدایاری - تلفن:021-73225097) تحویل گردد. به مراجعات پس از ساعات ذکر شده ترتیب اثر داده نمی شود.

• مدارک لازم:

1. فرم اطلاعات داوطلبان به صورت تکمیل شده

2. اصل کارت ملی و یاشناسنامه و تصویر ان

3. کلیه مستندات سوابقآموزشی و پژوهشی

4. اصل رسید پرداخت فیشبانکی به مبلغ یک صد هزار تومان به حساب سیبای بانک ملی ایران به شماره 2177579011009 شعبه مینو به نام درآمد اختصاصی پردیس شماره 2 دانشگاه علم و صنعتایران بابت هزینه مصاحبه دکترا (پرداخت از طریق دستگاه پوز در دفتر پردیس نیزامکانپذیر است )

5. اصل مدرک کارشناسی وتصویر آن به همراه ریز نمرات

6. اصل مدرک کارشناسی ارشد وتصویر آن به همراه ریز نمرات  (در صورتی که هنوز فارغ التحصیل نشده اید ارائه معرفی نامه از دانشگاه محل تحصیل کفایت میکند)

7. اصل مدرک زبان

8. سوابق تدریس

با آرزوی موفقیت

معاونت آموزشی پردیس دانشگاهی

دفعات مشاهده: 2814 بار   |   دفعات چاپ: 872 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر