ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
سرپرستی دانشجویان بین المللی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

راهنمای ثبت درخواست
شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
نمره زبان آزمون جامع
:: قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دکتری مهندسی شیمی ::
 | تاریخ ارسال: 1393/7/9 |

زمان‌بندی مصاحبه داوطلبان دکتری پردیس سال 93دانشکده مهندسی شیمی

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان دکتری پردیس سال 1393 دانشکده مهندسی شیمی می رساند جلسه مصاحبه علمی روز سه شنبه و چهارشنبه 15و 16 مهر ماه در طبقه دوم دانشکده مهندسی شیمی برگزار می گردد .

کلیه داوطلبان لازم است فرم پرسشنامه پیوست را تکمیل و حداکثر تا ظهر روز دوشنبه 14 مهر به آدرس Chem_Eng_Education@mail.iust.ac.ir ایمیل نمایند. در ضمن میبایست کلیه مستندات سوابق آموزشی و پژوهشی (مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد و تصویر آن، سوابق تدریس و ... ) و پرینت مدارکی که در فرم پرسشنامه تکمیل گردیده است را در روز مصاحبه همراه داشته باشند تا امتیاز مربوطه لحاظ گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 77240522 تماس حاصل فرمایید .

برنامه زمان بندی مصاحبه داوطلبین دکتری 93 به شرح ذیل می باشد:

لازم است کلیه داوطلبین حداقل 1 ساعت قبل از زمان مصاحبه خود در دانشکده حضور داشته باشند

و رسید فیش بانکی به مبلغ یک صد هزار تومان به حساب سیبای بانک ملی ایران به شماره 2177579011009 شعبه مینو به نام درآمد اختصاصی پردیس شماره 2 دانشگاه علم و صنعت ایران بابت هزینه مصاحبه دکترا را به آموزش دانشکده تحویل نمایند.

فایل برنامه زمانبندی پذیرفته شدگان

فرم تکمیل اطلاعات پذیرفته شدگان

دفعات مشاهده: 2912 بار   |   دفعات چاپ: 730 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4657