ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
سرپرستی دانشجویان بین المللی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

راهنمای ثبت درخواست
شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
نمره زبان آزمون جامع
:: قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دکتری مهندسی برق ::
 | تاریخ ارسال: 1393/7/9 |

داوطلبان گرامی ضمن تبریک قبولی در مرحله اول آزمون دکتری پردیس مهندسی برق سال 93 به اطلاع میرساند به همراه داشتن مدارک ذکر شده در روز مصاحبه الزامیست. (عدم ارائه مستندات در زمان مصاحبه باعث حذف امتیاز مربوط به موضوعات مورد ادعا میشود) مدارک بایستی روز دوشنبه 14/7/93 ساعت 8 الی 11 به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق (طبقه همکف) تحویل گردد.

جلسه مصاحبه همانروز(دوشنبه 14/7/93) ساعت 12:30 الی 15:30برگزار خواهد شد .

مدارک مورد نیاز

1- تکمیل فرم 300
2- اصل و کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه
3- اصل و کپی مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد
4- ریز نمرات دوره کاشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه/دانشکده
5- پایان‌نامه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد ( دانشجویانی که از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود دفاع نموده ولی قادر به ارائه تسویه حساب نیستند، باید گواهی مورد تایید دانشگاه/ دانشکده مبنی بر انجام دفاع را با ذکر معدل کل و همچنین نمره پروژه کارشناسی ارشد ارائه نمایند).
6- مدارک زبان ( TOEFL ، IELTS ، MSRT ، IELTS ، MCHE و … )
7- مقالات چاپ شده (یا پذیرفته شده با برگه پذیرش قطعی) ISI ، علمی و پژوهشی، کنفرانس‌ها
8- کپی برگه اولویت در انتخاب دانشگاه ها
9- سه توصیه نامه ممهور و محرمانه از اساتید دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد (حداقل 2 مورد مربوط به مقطع کارشناسی ارشد که شامل توصیه نامه استاد راهنمای پروژه باشد) .
10- سایر سوابق آموزشی و پژوهشی دانشجو (به غیر از موارد فوق)
11- مربیان دانشگاه ها باید گواهی مبنی بر عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی  آزمایشی وزارت متبوع را ارائه نمایند .

توجه: خواهشمند است مدارک خود را با ترتیب فوق مرتب، سپس به کارشناس مربوط به گرایش خود تحویل دهید.

فایل فرم  300

دفعات مشاهده: 3523 بار   |   دفعات چاپ: 833 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4657