امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه جیائوتونگ شین چین

| تاریخ ارسال: 1403/1/28 |
در حاشیه نشست مجمع همکاری‌های آموزش عالی اتحادیه دانشگاه‌های راه ابریشم در کشور چین، دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه جیائوتونگ شین(Xian Jiao tong University) تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
این تفاهم‌نامه دارای دو بعد آموزشی (از قبیل تبادل اساتید، دانشجویان، و برگزاری دوره‌های مشترک) و پژوهشی (از جمله فعالیت‌های پژوهشی مشترک، تبادل اطلاعات پژوهشی، دسترسی به پژوهشگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و...) است که به امضای رئیس دانشگاه جیائوتونگ و معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران رسید.
شایان ذکر است دانشگاه جیائوتونگ یکی از دانشگاه‌های برتر چین و جزو ۳۰۰ دانشگاه برتر جهانی طبق نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی از جمله نظام رتبه‌بندی تایمز و کیو اس می‌باشد.
نشست مجمع همکاری‌های آموزشی عالی اتحادیه دانشگاه‌های راه ابریشم از ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲ فروردین ۱۴۰۳ در شهر شین کشور چین و با حضور نمایندگان دانشگاه و کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در شهر شین چین برگزار شد.