[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری آئین تجلیل از چهره ماندگار مهندسی عمران کشور با حضور رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۴/۱/۲۴ | 
برگزاری آئین تجلیل از چهره ماندگار مهندسی عمران کشور با حضور رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در دانشگاه علم و صنعت ایران
 

این آئین به واسطه‌ تجلیل از نیم قرن خدمات ارزنده‌ علمی، پژوهشی و آموزشی دکتر علی کاوه و همزمان با اولین نشست از سلسله جلسات تاک، با محوریت گرایش سازه، روز دوشنبه ۱۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ توسط دانشکده مهندسی عمران دانشگاه در آمفی‌تئاتر این دانشکده برگزار شد.
در آئین تجلیل از دکتر کاوه، ابتدا دکتر رئیسی دهکردی (رئیس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه)، به مهمانان و مدعوین خیر مقدم گفت. وی با اشاره به اینکه برگزاری این مراسم توسط دانشجویان انجمن علمی دانشکده مهندسی عمران برنامه‌ریزی و با هدف تقدیر از کسانی که عمری را دلسوزانه در خدمت به دانشجویان و کشور گذرانده‌اند، برگزار می‌شود، از حضور مهندس انصاری، مدیرعامل شرکت کیسون برای قبول دعوت دانشجویان انجمن علمی دانشگاه برای حضور در این مراسم تشکر کرد.
 

دکتر رئیسی دهکردی با بیان این مطلب که دکتر علی کاوه افتخار دانشگاه علم و صنعت ایران و کشور است، تاکید کرد: اگر دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران، بالاترین رتبه ارجاع در کشور در مهندسی عمران را دارد و اگر در سال گذشته این دانشکده در رتبه بندی شانگهای به رتبه ۵۰ دست یافته، محصول کار و فعالیت ارزشمند دکتر کاوه و همکاران وی بوده است.
رئیس دانشکده مهندسی عمران تصریح کرد: وجود دکتر کاوه و امثال وی، برکت برای جامعه علمی کشور هستند.

 

در ادامه، دکتر علی کاوه ضمن معرفی موضوعات مورد علاقه دنیا در سال ۲۰۲۵ در رشته مهندسی عمران- از جمله هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق- به تبیین اقداماتی که در مهندسی عمران کشور از ۴۵ سال پیش تاکنون در زمینه تحقیقات و چاپ کتاب در این موضوعات انجام شده است، پرداخت.
دکتر کاوه با بیان اینکه در بیش از ۵۰ سال عمر تدریس و تحقیق خود، راهنمایی ۶۵ دانشجوی دکتری و ۲۲۰ دانشجوی کارشناسی‌ارشد در رشته مهندسی عمران را بر عهده داشته است، گفت: اکنون برخی از دانشجویان من، نفرات اول دنیا در زمینه تخصصی خود هستند که این مایه افتخار و مباهات است. وی همچنین از پیشرفت دانشگاه در برخی از موضوعات روز دنیا نظیر علوم نانوتکنولوژی و بهینه‌سازی و وجود امکاناتی نظیر آزمایشگاه حریق، ابراز خرسندی کرد. وی همچنین تاکید کرد باید ساختمان‌ها را مدولار ساخت که بتوان آن را تغییر کاربری داد. وی همچنین با ابراز تاسف از عدم وجود دیتای جدی از زلزله‌هایی که در کشور اتفاق افتاده، گفت: باید به BIM (مدلسازی اطلاعات ساختمان) احترام گذاشت.

دکتر کاوه همچنین با بیان این مطلب که مهندسان عمران با روابط ریاضی، سازه را بهینه می‌کنند، بر لزوم همکاری مهندسان عمران با متخصصان دیگر رشته‌ها مانند معماری، برای نقشه‌کشی ساختمان و نیز استفاده از مواد جدید در ساخت آن تصریح کرد.
این استاد دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود با بیان تاریخچه فعالیت دانشگاه علم و صنعت ایران، تربیت تکنسین را از جمله نیازهای امروز کشور برشمرد. وی تفکر سیستمی، تغییر نگاه و اصلاح فکر را مورد توجه قرار داد و در پایان به بیان خاطراتی از سال‌های حضور خود در دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت و با اشاره به زحمتی که در طول سال‌های خدمت خود برای راه‌اندازی و انتشار دو مجله تخصصی مهندسی عمران متقبل شده، همت مرکز تحقیقات راه و مهندسان عمران برای تداوم فعالیت آنها را خواستار شد. 
 

پس از آن مهندس محمدرضا انصاری (مهندس برتر و مدیرعامل شرکت کیسون)، سخنرانی کرد. وی با تاکید بر اینکه سابقه خوبی از دانش‌آموختگان دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران در شرکت کیسون – که اولین شرکت ساختمانی کشور و جزو ۱۰۰ شرکت برتر ساختمانی جهان است- وجود دارد، تربیت چنین افرادی را مرهون حضور و تدریس بزرگانی همچون دکتر علی کاوه در این دانشگاه دانست و از دانشجویان علاقه‌مند خواست با مراجعه به میز خدمتی که در جوار سالن همایش تعبیه شده بود، نسبت به تکمیل فرم همکاری با شرکت کیسون برای اجرای ۴۰ پروژه فعال آن اقدام نمایند.
مهندس انصاری با تاکید بر اینکه ایران از مستعدترین کشورهای جهان به لحاظ منابع انسانی و از کشورهای دارنده بیشترین مهندسان دنیاست، توسعه را شرط بقا، معرفی و پیش‌بینی کرد در سال‌های بسیار نزدیک، شاهد توسعه کشور به دست جوانان میهن و مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی همانند سال‌های ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۶ خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت کیسون، در ادامه به موضوع صنعتی‌سازی ساختمان پرداخت و با اشاره به اهمیت توجه به مبحث ۱۱ که طی ۴۵ سال توسط بهترین‌های کشور تدوین شده، گفت: صنعتی‌سازی مزایای بسیاری دارد از جمله اینکه می‌تواند تا ۳۰ درصد، صرفه‌جویی در منابع را به همراه داشته باشد. همچنین افزایش سرعت، کیفیت و بهره‌‍وری از مزایای دیگر آن است. وی با بیان این مطلب که پایه صنعتی‌سازی، مدولار کردن است؛ تصریح کرد: حمایت دولت از صنعتی کردن مسکن در کشور بسیار مهم است و اگر دنیا با ۲۰۰ سال کار توانست به صنعتی‌سازی برسد، در ایران می‌توان با ۱۰ سال کار به آن دست یافت. 

 

دکتر محمودمهرداد شکریه (سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران) سخنران بعدی مراسم بود. وی ضمن تشکر از برگزاری این مراسم گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران سرمایه‌های بسیاری دارد ولی اصلی‌ترین سرمایه دانشگاه، منابع انسانی آن است که ما به آن افتخار می‌کنیم.
سرپرست دانشگاه در ادامه افزود: ما در دانشگاه علم و صنعت ایران، خورشیدی داریم به نام پروفسور کاوه. یک عمر طول می‌کشد که شخصیتی مانند پروفسور کاوه ساخته شود که باعث افتخار و آبروی یک کشور، دانشگاه و دانشکده باشد و تکرار ایشان کار ساده‌ای نیست.
سرپرست دانشگاه گفت: چهره پروفسور کاوه، در فرهنگستان علوم که همه اساتید برجسته در آن حضور دارند نیز در بین تمام اساتید بنام می‌درخشد و در جوامع بین‌المللی نیز چهره‌ای درخشان دارند و به حق استاد ممتازی هستند که دانشجویان باید به داشتن چنین استاد و مرجع بزرگی افتخار کنند.
دکتر شکریه در ادامه خطاب به دانشجویان گفت: پروفسور کاوه، یک عمر برای این کشور زحمت کشیده‌ و راهنمای ما هستند و اگر شما بخواهید فردی باشید که به این کشور و نظام مقدس خدمت کنید، باید از تلاش، کوشش و فرهیختگی خالصانه ایشان الگو بگیرید.
سرپرست دانشگاه افزود: پروفسور کاوه، افتخاری برای کشور، نظام و مرجع در حوزه کار خود در سر تا سر جهان هستند و ما مدیون زحمات ایشان هستیم. می‌دانم که تکرار دکتر کاوه، کار ساده‌ای نیست ولی ناامید نباشید و از وجود این مرد عزیز، تلمذ کنید. اگر می‌خواهید تعالی داشته باشید و به کشور خدمت کنید، به دکتر کاوه نگاه کنید.

 

در ادامه مراسم، دکتر غزال راهب (رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی) که به نیابت از وزیر راه و شهرسازی در این مراسم حضور یافته بود، سخنرانی کرد. وی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک سال نو، از حضور در جمع دانشگاهیان علم و صنعت ایران، اظهار خشنودی کرد. وی وجود اساتید مجرب و فرهیختگان مبرز ایران اسلامی از جمله پروفسور علی کاوه را مایه مباهات جامعه دانشگاهی و نخبگانی کشور دانست و از خدمات پنجاه‌ساله وی در کسوت استاد نمونه ایران، استاد ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران، عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، عضو ارشد انجمن مهندسان راه و ساختمان ایران، مشاور و معاون اسبق تحقیقات مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، پژوهشگر برتر بین‌المللی، سردبیر و عضو تحریریه مجلات  علمی و پژوهشی داخلی و خارجی، مؤلف کتب تخصصی و مقالات متعدد علمی با بالاترین درجه ارجاع در حوزه مهندسی عمران، تقدیر و تشکر نمود.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، با اشاره به همکاری ارزنده‌ علمی و اجرایی دکتر کاوه با این مرکز، تلاش و مساعی بی‌دریغ وی در این سال‌های متمادی را واجد ارزش بسیار دانست و با آرزوی صحت و سلامتی برای این استاد بزرگ کشور، خواستار استمرار همکاری‌های علمی، پژوهشی و آموزشی فی‌مابین شد.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: دکتر کاوه سمبل امید و پویایی و همچنین یک الگو و شخصیت مناسب برای همه ما هستند. ما باید از ایشان الگو بگیریم و از نگاه و منظر ایشان که چطور به موضوعات روز علمی جهان با توجه به فراز و نشیب‌های کشور توجه و در حوزه آبادانی کشور با تلاش و کوشش، کمک شایانی دارند، به موضوعات نگاه کنیم. وی گفت: دکتر علی کاوه علیرغم اینکه می‌توانستند در کشورهای دیگر زندگی کنند، ولی باز ایران را به عنوان خانه اول خود انتخاب و در جهت عمران و آبادانی آن نقش بسزایی ایفا کرده‌اند.
دکتر راهب با اشاره به این نکته که خود وی نیز دانش‌آموخته کارشناسی‌ارشد پیوسته و دکتری حوزه معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران است و توفیق تدریس در این دانشگاه مهم کشور همچنان مشمول حال اوست، از وجود اساتید برجسته و فرهیختگان مبرز کشور، خاصه دانشگاه علم و صنعت ایران و به‌ویژه دکتر کاوه که جایگاه رفیع علم و پژوهش را در کشور و دنیا معنا می‌بخشند، سپاسگزاری و طول عمر با برکت این عزیزان را از حضرت حق مسألت نمود.

 

در انتهای این مراسم، با حضور دکتر راهب (رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی)، مهندس انصاری (مدیرعامل شرکت کیسون)، دکتر شکریه (سرپرست دانشگاه)، حجت‌الاسلام و المسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر رئیسی دهکردی (رئیس دانشکده مهدسی عمران) از خدمات ارزنده پروفسور علی کاوه با اهدای هدیه تقدیر شد.
 
دفعات مشاهده: ۴۴۷۳ بار   |   دفعات چاپ: ۴۹ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4665