برگزاری جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو
.JPG)
نشست رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده خودرو، روز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ در سالن جلسات دانشکده مهندسی خودرو برگزار شد.
در این نشست، ابتدا دکتر قاسمیان مقدم (رئیس دانشکده مهندسی خودرو)، با تشکر از حضور هیأت رئیسه دانشگاه در جمع اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو، به ارائه گزارشی از روند تاسیس و فعالیت دانشکده و وضع موجود آن پرداخت. وی با بیان اینکه در حال حاضر، دانشکده مهندسی خودرو دارای ۱۴ عضو هیأت علمی، ۵۰ دانشجوی دکتری و ۱۶۰ دانشجوی کارشناسیارشد است، اعلام کرد: در دانشکده مهندسی خودرو، ۱۰۰ درصد اعضای هیأت علمی، قرارداد صنعتی داشته و دارند.
.JPG)
رئیس دانشکده مهندسی خودرو با اشاره به فعال بودن قطب علمی باتری در این دانشکده و پیگیری تاسیس مراکز نوآوری، به تبیین اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده و نیازهای فعلی آن پرداخت و اشتغال صد درصدی دانشآموختگان دانشکده مهندسی خودرو را از نقاط قوت این دانشکده برشمرد.
دکتر قاسمیان مقدم، دانشکده مهندسی خودرو را به مثابه زمین حاصلخیزی توصیف کرد که میتواند آورده بسیاری برای دانشگاه و کشور داشته باشد و ضمن تاکید بر اهمیت برندینگ دانشکده مهندسی خودرو، ابراز امیدواری کرد با حمایت دانشگاه و تلاش اعضای دانشکده مهندسی خودرو، همه ظرفیتهای این دانشکده به شکوفایی برسد.
.JPG)
در ادامه این نشست، اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو به بیان نقطهنظرات و پیشنهادات خود برای ارتقای دانشکده پرداختند و مطالبات دانشکده از هیات رئیسه دانشگاه را مطرح کردند. توجه به پارادایمهای جدید در مدیریت، نگاه متمایز به دانشکده مهندسی خودرو با توجه به تفاوتهای آن با دیگر دانشکدهها و منحصر به فرد بودن این دانشکده در دانشگاههای وزارت عتف، شفافسازی بروندادهای پژوهشی دانشکده برای صنایع و ایجاد مکانیزمی در دانشگاه برای انجام پروژههای بزرگ چند رشتهای، از موضوعاتی بود که در توسط اعضای هیات رئیسه و هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو مورد توجه قرار گرفت.
در بخش بعدی این نشست، دکتر شکریه (سرپرست دانشگاه)، به پاسخگویی و جمعبندی مطالب ارایه شده و تبیین چند نکته پرداخت. وی با بیان این مطلب که دانشگاه علم و صنعت ایران، سرمایهدار بزرگی است و سرمایههای زیادی از قبیل زمین، ماشینآلات، آزمایشگاه و کارگاه دارد، تاکید کرد: بزرگترین و اساسیترین سرمایه دانشگاه، نیروی انسانی آن است و من امروز آمدهام که سرمایههای دانشگاه را ببینم و با آنان صحبت کنم.
دکتر شکریه با اشاره به جوان بودن دانشکده مهندسی خودرو و تاکید بر وقوف به تفاوتهای ذاتی این دانشکده گفت: طبیعی است که دانشکده به سختافزار و امکانات نیاز دارد ولی تنها ۱۰ درصد بودجه کل دانشگاه، حمایتی است و باید به دنبال منابع بیرونی باشیم.
.JPG)
سرپرست دانشگاه با تاکید بر اینکه مدیریت در دانشگاه، مدیریت بر مدیریتناپذیرها است؛ گفت: اعمال مدیریت بر پایه آمار است و در دانشگاه، وجود پایگاه و مرکز داده، بسیار مورد نیاز است. وی حفظ و صیانت از شأن استاد را وظیفه تکتک مدیران دانشگاه دانست و با بیان این مطلب که مدیریت دانشگاه به شیوه سنتی انجام میشود، بر ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای آموزش، پژوهش و مدیریت، تاکید و برگزاری دورههایی برای آموزش هوش مصنوعی به کارکنان و اساتید را یک ضرورت عنوان کرد.
گفتنی است پیش از تشکیل این نشست، سالن جلسات دانشکده، دفتر جدید رئیس دانشکده و اتاق مسئول دفتر دانشکده مهندسی خودرو توسط دکتر شکریه (سرپرست دانشگاه)، رسما افتتاح شد.
|