[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو ::
 | تاریخ ارسال: 1404/1/25 | 
برگزاری جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو


نشست رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده خودرو، روز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ در سالن جلسات دانشکده مهندسی خودرو برگزار شد.
در این نشست، ابتدا دکتر قاسمیان مقدم (رئیس دانشکده مهندسی خودرو)، با تشکر از حضور هیأت رئیسه دانشگاه در جمع اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو، به ارائه گزارشی از روند تاسیس و فعالیت دانشکده و وضع موجود آن پرداخت. وی با بیان اینکه در حال حاضر، دانشکده مهندسی خودرو دارای ۱۴ عضو هیأت علمی، ۵۰ دانشجوی دکتری و ۱۶۰ دانشجوی کارشناسی‌ارشد است، اعلام کرد: در دانشکده مهندسی خودرو، ۱۰۰ درصد اعضای هیأت علمی، قرارداد صنعتی داشته و دارند.

 

رئیس دانشکده مهندسی خودرو با اشاره به فعال بودن قطب علمی باتری در این دانشکده و پیگیری تاسیس مراکز نوآوری، به تبیین اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده و نیازهای فعلی آن پرداخت و اشتغال صد درصدی دانش‌آموختگان دانشکده مهندسی خودرو را از نقاط قوت این دانشکده برشمرد.
دکتر قاسمیان مقدم، دانشکده مهندسی خودرو را به مثابه زمین حاصل‌خیزی توصیف کرد که می‌تواند آورده بسیاری برای دانشگاه و کشور داشته باشد و ضمن تاکید بر اهمیت برندینگ دانشکده مهندسی خودرو، ابراز امیدواری کرد با حمایت دانشگاه و تلاش اعضای دانشکده مهندسی خودرو، همه ظرفیت‌های این دانشکده به شکوفایی برسد.

 

در ادامه این نشست، اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو به بیان نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود برای ارتقای دانشکده پرداختند و مطالبات دانشکده از هیات رئیسه دانشگاه را مطرح کردند. توجه به پارادایم‌های جدید در مدیریت، نگاه متمایز به دانشکده مهندسی خودرو با توجه به تفاوت‌های آن با دیگر دانشکده‌ها و منحصر به فرد بودن این دانشکده در دانشگاه‌های وزارت عتف، شفاف‌سازی بروندادهای پژوهشی دانشکده برای صنایع و ایجاد مکانیزمی در دانشگاه برای انجام پروژه‌های بزرگ چند رشته‌ای، از موضوعاتی بود که در توسط اعضای هیات رئیسه و هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو مورد توجه قرار گرفت.
در بخش بعدی این نشست، دکتر شکریه (سرپرست دانشگاه)، به پاسخگویی و جمع‌بندی مطالب ارایه شده و تبیین چند نکته پرداخت. وی با بیان این مطلب که دانشگاه علم و صنعت ایران، سرمایه‌دار بزرگی است و سرمایه‌های زیادی از قبیل زمین، ماشین‌آلات، آزمایشگاه و کارگاه دارد، تاکید کرد: بزرگترین و اساسی‌ترین سرمایه دانشگاه، نیروی انسانی آن است و من امروز آمده‌ام که سرمایه‌های دانشگاه را ببینم و با آنان صحبت کنم.
دکتر شکریه با اشاره به جوان بودن دانشکده مهندسی خودرو و تاکید بر وقوف به تفاوت‌های ذاتی این دانشکده گفت: طبیعی است که دانشکده به سخت‌افزار و امکانات نیاز دارد ولی تنها ۱۰ درصد بودجه کل دانشگاه، حمایتی است و باید به دنبال منابع بیرونی باشیم.

 

سرپرست دانشگاه با تاکید بر اینکه مدیریت در دانشگاه، مدیریت بر مدیریت‌ناپذیرها است؛ گفت: اعمال مدیریت بر پایه آمار است و در دانشگاه، وجود پایگاه و مرکز داده، بسیار مورد نیاز است. وی حفظ و صیانت از شأن استاد را وظیفه تک‌تک مدیران دانشگاه دانست و با بیان این مطلب که مدیریت دانشگاه به شیوه سنتی انجام می‌شود، بر ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای آموزش، پژوهش و مدیریت، تاکید و برگزاری دوره‌هایی برای آموزش هوش مصنوعی به کارکنان و اساتید را یک ضرورت عنوان کرد.
 

گفتنی است پیش از تشکیل این نشست، سالن جلسات دانشکده، دفتر جدید رئیس دانشکده و اتاق مسئول دفتر دانشکده مهندسی خودرو توسط دکتر شکریه (سرپرست دانشگاه)، رسما افتتاح شد.
 

 
دفعات مشاهده: 596 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4665