[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۵

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: آیین تکریم و استقبال از سرپرست معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1404/2/28 | 
آیین تکریم و استقبال از سرپرست معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه برگزار شد


با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه، مراسم تقدیر و تکریم از دکتر روح‌الله طالبی توتی (معاون سابق پژوهشی و تعاملات صنعتی) و استقبال از دکتر محمد صدیقی (سرپرست معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه)، در روز شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر نعیمی‌جمال (مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی)، با تقدیر از خدمات دکتر طالبی و تبریک به دکتر صدیقی، دستور جلسه را اعلام کرد. سپس دکتر طالبی توتی (معاون سابق پژوهشی و تعاملات صنعتی)، با تشکر از اعضای هیات رئیسه دانشگاه برای حضور در معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی، به تبیین اقدامات انجام شده در این معاونت در طول یک سال مسئولیت خود پرداخت. وی گفت: شکرگزارم که سعادت داشتم در خدمت جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران باشم و با تصریح بر اینکه آنچه در این مدت از افتخارات و موفقیت‌ها نصیب دانشگاه شد، حاصل تلاش همه همکاران و افتخارات مدیران پژوهشی گذشته دانشگاه است، گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران در سال گذشته، رتبه‌های بی‌نظیری از نقطه‌نظر شاخص‌های پژوهشی- هم در مرجعیت علمی و هم تعاملات صنعتی- کسب کرد که آرزوی تداوم و ارتقای آنها را داریم.
 

وی افزود: در سال گذشته در رتبه‌بندی تایمز برای اولین بار، رتبه دوم صنعتی کشور را به دست آوردیم و برای چهارمین سال پیاپی در مسیر رشد هستیم. همچنین در سال گذشته، در رتبه‌بندی لایدن و ISC، رتبه اول دانشگاه‌های صنعتی کشور را به دست آوردیم که جای افتخار دارد.
 دکتر طالبی گفت: در رتبه‌بندی کیو اس و شانگهای، در سه رشته رتبه اول، سه رشته رتبه دوم و یک رشته رتبه سوم بودیم. وی در ادامه گزارش خود، تعریف ۱۰ نوع گرنت در معاونت پژوهشی؛ برگزاری دو جشنواره یک و دو ماهه تابستانه و پاییزه پژوهش، تلاش برای اجرایی شدن بند ۱۳ قانون جهش و بند «ط» قانون ۱۱، چابک‌سازی گرنت و تلاش برای اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه سال ۱۳۹۹ دانشگاه با جهاد علمی را از جمله فعالیت‌های انجام شده در یک سال گذشته در معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی برشمرد و با تقدیر از همه مدیران و همکاران این معاونت و همه واحدهای دانشگاه که با وی همکاری داشته‌اند و نیز تشکر از رئیس سابق دانشگاه که این مسئولیت را به وی سپرد، برای آنان و نیز برای دکتر صدیقی، آرزوی توفیق کرد.
در ادامه، دکتر صدیقی (سرپرست معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه)، با تشکر از همه خدمات دکتر طالبی و عرض خدا قوت به وی، گفت: به نظرم هیچ شورایی در دانشگاه به اندازه شورای پژوهش، در ارتقای دانشگاه تاثیرگذار نبوده است و البته این تاثیرگذاری جنبه دیگری هم داشته و آن اینکه کارمندان و پژوهشیاران مبینی در این حوزه فعال بوده‌اند.
سرپرست معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه با تاکید بر اینکه ۴۵۰ عضو هیأت علمی دانشگاه، همگی باید به نحو موثری در سرنوشت دانشگاه نقش‌آفرین باشند؛ به برنامه‌های قابل انجام یا قابل توسعه برای تقویت مسیر پژوهش دانشگاه، اشاره نمود. وی گفت: در ساختار پژوهشی دانشگاه‌ها در کشورهای پیشرفته، یک استاد، چند دانشجوی تحصیلات تکمیلی و چند پسادکترا دارد ولی ما در این زمینه غفلت کردیم و سال گذشته علیرغم تعیین ۶۰ ظرفیت برای اساتید، تعداد کمی برای پسادکترا جذب شدند.

 

دکتر صدیقی در ادامه، لزوم ایجاد سامانه جامع تجهیزات آزمایشگاهی، توسعه کارآموزی در حوزه فناوری به ویژه برای دانشجویان کارشناسی، تقویت مجلات، گردآوری محصولات فناورانه به شکل مکتوب و در دسترس و ایجاد امکان تامین هزینه سفرهای کوتاه‌مدت خارج از کشور اساتید به شکلی خارج از گرنت آنان را مورد تاکید قرار داد و از خدمات دکتر طالبی و همکاران معاونت تشکر کرد.
در ادامه این نشست، دکتر شکریه (سرپرست دانشگاه)، در سخنانی با تاکید بر اینکه حوزه پژوهش در دانشگاه رشد جدی داشته است، گفت: در سال ۱۳۷۵، به پیشتازی دانشگاه علم و صنعت ایران، تعریف گرنت پژوهشی اتفاق افتاد که رخداد ساده‌ای نبود. وی افزود: در آن زمان، به همت مرحوم دکتر شهرتاش (معاون پژوهشی وقت دانشگاه)، ستاد معاونت پژوهشی دانشگاه به درستی طراحی شد و با توانایی بالا و خوش‌فکری همکاران، کم‌کم بحث پژوهش در دانشگاه، نهادینه شد و امروز نام دانشگاه علم و صنعت ایران، به عنوان دانشگاهی در سطح بالای کشور می‌درخشد.
دکتر شکریه ضمن تاکید بر مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص مرجعیت علمی، گفت: اعتقاد دارم در دانشگاه علم و صنعت ایران امروز به مرجعیت علمی رسیده‌ایم، ولی به دنبال رتبه‌های بالاتر در مرجعیت هستیم.
سرپرست دانشگاه در خاتمه از زحمات دکتر طالبی تشکر و برای دکتر صدیقی، آرزوی توفیق کرد و تعامل جدی دو معاونت پژوهشی و فناوری را خواستار شد.
اهدای حکم انتصاب دکتر صدیقی به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی و نیز لوح تقدیر از خدمات دکتر طالبی توتی توسط رئیس دانشگاه، اهدای هدیه کارکنان این معاونت به دکتر طالبی و عکس یادگاری، پایان‌بخش این مراسم بود.

 
دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4709