باسمه تعالی

خبرنامه پايگاه اينترنتي دانشگاه علم و صنعت ايران (شماره ۳۷۹)

اخبار ۱ الی ۱۵ شهریورماه  ۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۶/۱۸

شبکه های مجازی اداره روابط عمومی

کانال اطلاع رسانی در تلگرام: IUST_Official@
لوگو سروش کانال اطلاع رسانی در سروش: IUST_Iran@
کانال بازارکار در تلگرام: IUSTjob@
کانال اطلاع رسانی در بله: iust_pr@
پیج اینستاگرام: iust_pr@
Image result for لوگوی اپارات کانال اطلاع رسانی در آپارات: iust_p

۱۴۰۲/۶/۱۳ - روابط عمومی دانشگاه
در چهارمین نشست از دوره هشتم هیأت امنای دانشگاه علم و صنعت ایران، از دو خیر دانشگاه علم و صنعت ایران توسط وزیر عتف تقدیر به عمل آمد.

نشست معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با رئیس دانشگاه

۱۴۰۲/۶/۱۳ - روابط عمومی دانشگاه
به دعوت دانشگاه، دکتر انصاری (معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات)، ۸ شهریورماه ۱۴۰۲ در جلسه با ریاست دانشگاه شرکت کرد.

۱۴۰۲/۶/۱۳ - روابط عمومی دانشگاه
دکتر خواجه‌سروی (رئیس امور آموزش سازمان برنامه و بودجه)، هفتم شهریورماه ۱۴۰۲ در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور یافت.

۱۴۰۲/۶/۱۳ - روابط عمومی دانشگاه
آیین کلنگ‌زنی خوابگاه متاهلی دانشگاه علم و صنعت ایران، روز شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ در دانشگاه علم و صنعت ایران و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

۱۴۰۲/۶/۸ - روابط عمومی دانشگاه
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران و دیگر بخش‌های فرهنگی دانشگاه، اولین کاروان زیارتی اربعین حسینی، سه‌شنبه هفتم شهریور ماه ۱۴۰۲ به عتبات عالیات اعزام شد.

۱۴۰۲/۶/۷ - روابط عمومی دانشگاه
معاونت آموزشی دانشگاه با صدور اطلاعیه‌هایی درخصوص شرایط پذیرش دانشجویان بورسیه و تسهیلات فراهم آمده دانشگاه برای دانشجویان و داوطلبان ورود به دانشگاه، از آنها خواست در مهلت انتخاب رشته، به این اطلاعیه‌ها توجه کنند.

۱۴۰۲/۶/۶ - روابط عمومی دانشگاه
در دوره دانش‌افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی با محوریت جهاد تبیین که به همت بسیج اساتید کشور برگزار گردید، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، در میزگرد تخصصی روسای دانشگاه‌های تهران حضور یافت.

۱۴۰۲/۶/۴ - روابط عمومی دانشگاه
دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران)، به مناسبت روز کارمند (۴ شهریور)، پیام تبریکی صادر کرد. متن پیام به شرح ذیل است:

۱۴۰۲/۶/۱ - روابط عمومی دانشگاه
توافق‎نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه علم و صنعت ایران، بعد از ظهر چهارشنبه اول شهریورماه ۱۴۰۲ در دانشگاه به امضا رسید.

۱۴۰۲/۶/۱۲ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر حمید صفاری نطنزی به عنوان «نماینده کمیسیون دائمی هیأت امناء در هیأت اجرایی منابع انسانی» تعیین شد.

انتصاب معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر

۱۴۰۲/۶/۵ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر زهره مستقیم به سمت «معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر» منصوب شد.

۱۴۰۲/۶/۵ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر حمیدرضا عابدی به سمت «معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی» منصوب شد.

۱۴۰۲/۶/۵ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر باقر محمدصادقی به سمت «رییس اداره امور آموزشی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی» منصوب شد.

۱۴۰۲/۶/۱۳ - روابط عمومی دانشگاه
ساره خزایلی (دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع)، ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۲ از رساله دکتری خود با عنوان «طراحی شبکه زنجیره تأمین محصولات فسادپذیر کشاورزی با درنظر گرفتن ویژگی کیفی محصولات در شرایط عدم قطعیت عرضه و تقاضا- مطالعه موردی: گیاهان دارویی» دفاع خواهد نمود‎.

۱۴۰۲/۶/۱۱ - روابط عمومی دانشگاه
شایان محسنی (دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع)، ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۲ از رساله دکتری خود با عنوان «توسعه مدل بهینه‌سازی توافقی در بستر بلاکچین برای مدیریت ریزشبکه‌های برق» دفاع خواهد نمود‎.

۱۴۰۲/۶/۱۴ - دانشكده مهندسي شيمي
به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۱ می رساند سمینار ها طبق برنامه زمان بندی از ۳ تا ۱۰ مهرماه در دانشکده برگزار خواهد شد.
تحصیلات تکمیلی دانشکده

۱۴۰۲/۶/۱۲ - اداره بهداشت و درمان
به اطلاع دانشگاهیان عزیز می رساند پزشک متخصص داخلی و عفونی ...

۱۴۰۲/۶/۱۱ - دفتر همكاري‌هاي علمي و صنعتي

جهت مشاهده خبر کلیک کنید

۱۴۰۲/۶/۸ - دانشكده مهندسي كامپيوتر
انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر، کارگاه پژوهشی علمی برگزار می‏‏ نماید.....: (ادامه مطلب)

۱۴۰۲/۶/۸ - دانشكده شيمي
۱۴۰۲/۶/۸ - مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

ضمن عرض تبریک قبولی در مقطع دکتری این دانشگاه و با آرزوی موفقیت به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام ورودی‌های دکتری سال ۱۴۰۲ از روز شنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۱ لغایت سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۴ به صورت غیر حضوری از طریق سیستم گلستان انجام می‌گیرد... ادامه>>

AWT IMAGE

۱۴۰۲/۶/۷ - دانشكده مهندسي عمران
دانشجویانی که درخواست امتحان فارغ‌التحصیلی دارند تا روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۶/۱۱ با آموزش دانشکده تماس گرفته و نام درس مورد‌نظر را مشخص نمایند.

۱۴۰۲/۶/۵ - اداره بهداشت و درمان
به اطلاع دانشگاهیان گرامی می رساند، حضور پزشک عمومی ...
۱۴۰۲/۶/۱ - دانشكده مهندسي عمران
به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس برای دوره کارورزانه (طرح کواپ) تعدادی از دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت را پذیرش می‌نماید. دانشجویان گرامی با توجه به شیوه‌نامه دوره کارورزانه دانشگاه، درخواست خود را حداکثر تا ۷ شهریور به کارشناسان آموزش دانشکده از طریق ایمیل اطلاع دهند. (شیوه‌نامه دوره کارورزانه در سایت دانشکده عمران بارگذاری شده است.)

۱۴۰۲/۶/۱ - اداره بهداشت و درمان
اداره بهداشت و درمان سفر پر از معنویت و سلامت را برای جامعه دانشگاهی آرزومند است. این مرکز آمادگی خود را درخصوص ویزیت دندان زائران گرامی دانشگاهی  به جهت ...

آرشیو خبرنامه اظهار نظر درموردخبرنامه عدم تمایل به دریافت خبرنامه
آآ