[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری مراسم تقدیر از مدیران دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1404/1/27 | 
برگزاری مراسم تقدیر از مدیران دانشگاه


مراسم تقدیر از زحمات مدیران دانشگاه در سال ۱۴۰۳، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، اعضای هیأت ممیزه، اعضای شورای دانشگاه و مدیران ستادی برگزار شد، ابتدا حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، با تبریک اعیاد فطر و نوروز، آیاتی از سوره نحل را بازگو کرد که خداوند در آن، عدم تساوی دو نفر را تاکید می‌کند؛ یکی کسی که قادر بر انجام کاری نیست و دیگری کسی که هم خودش در راه درست است و هم عدالت را به عنوان مهمترین رکن حاکمیت دینی اعمال می‌کند. وی افزود: در هر بخشی از جامعه و در دانشگاه، همواره افرادی هستند که همیشه پای کار می‌ایستند و مسئولیت می‌پذیرند و عده‌ای نیز هستند که بهانه می‌آورند و از مسئولیت، شانه خالی می‌کنند و مطابق آیه قران، این دو نزد خداوند یکسان نیستند.

 

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دعا کرد زحمات مدیران، زمینه‌ساز حضور صاحب‌الامر و به سان باقیات الصالحات در پرونده اعمال آنها، ثبت و محفوظ باشد.
سخنران بعدی این مراسم دکتر شکریه (سرپرست دانشگاه) بود. وی‌ گفت: ما نظامی داریم که با خون شهدا پایه‌گذاری شده و امام راحل، تنها با تکیه بر ذات الهی، توانست نظامی را ایجاد کند که به دنبال تمدن‌سازی در سطح جهان باشد. وی با اشاره به تقابل دنیای ظلم و فساد، با نظام جمهوری اسلامی گفت: وقتی می‌گوییم جمهوری اسلامی حرم است، یعنی این نظام جایگاه ویژه‌ای دارد و کارهایی که دارد انجام می‌شود هم با توجه به اینکه در راستای اهداف نظام است، برکت و رحمت خدا را در پی دارد.

 

دکتر شکریه گفت: خدا را شاکرم که در دانشگاهی هستم که تمام تلاش‌ها در آن برای حفظ نظام است و بر تک‌تک ماست که با جان و دل در این نظام خدمت کنیم. وی با تقدیر از زحمات همه کسانی که از سالها پیش در دانشگاه خدمت کرده‌اند، تاکید کرد: مدیریت بر مدیریت‌ناپذیر، کار ساده‌ای نیست اما اگر دنبال عرضه نظام هستیم، باید در درون نظام الگویی بسازیم که قابل ارایه به جهان باشد.
در ادامه مراسم، جلسه هم‌اندیشی و نقد و پیشنهاد برگزار شد که مدیران حاضر در جلسه، به طرح نقطه‌نظرات خود در مسایل اداره خرد و کلان دانشگاه پرداختند. در این گفت و گوها توجه به نیروی انسانی، دغدغه تامین مسکن دانشگاهیان، برقراری تناسب بین مسئولیت و اختصاص بودجه، توسعه اتوماسیون دانشگاه، احیای فضاهای دانشگاه، شفاف‌سازی برنامه‌ها، مدیریت انرژی، بهره‌وری، ضرورت پایش سلامت کارکنان و اساتید و... از موارد مطرح شده بود.

 

سرپرست دانشگاه پس از شنیدن نظرات مدیران دانشگاه، ضمن تشکر از دقت نظر مدیریتی و ارایه پیشنهادات عملیاتی و بر مبنای تجربه مدیران گفت: شیوه اداره سنتی دانشگاه قطعاً قابلیت تغییر دارد و استفاده از هوش مصنوعی در تمام دنیا چیزی است که مدیران به شدت به دنبال آن هستند. وی افزود: خوشبختانه از سال ۱۳۷۹، گرایش هوش مصنوعی در دانشکده مهندسی کامپیوتر ما راه‌اندازی شد و متخصصینی داریم که در این حوزه کار کرده‌اند. این وظیفه ماست که هم در بخش مدیریتی و هم تدریس، هوش مصنوعی را آموزش ببینیم و استفاده کنیم.
 

دکتر شکریه ضمن تصریح بر لزوم به روزآوری داده‌های دانشگاه برای استفاده در هوش مصنوعی، تاکید کرد: اگر جدیت و همراهی باشد، می‌توانیم به کمک هم راهکارها را پیدا کنیم و قدم‌های خوبی برداریم.
 
دفعات مشاهده: 1062 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4709