دانشکده مهندسی صنایع-  اخبار و اطلاعیه های آموزشی
برگزاری رقابت پارسای ۳ دقیقه‌ای

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/1/30 | 
AWT IMAGE
دفتر استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد با همکاری دانشکده ها، رقابت پارسای ۳ دقیقه‌ای ۳Minute Thesis را با مجوز و ضوابط دانشگاه کویینزلند برگزار نماید.
مرحله اول این رقابت در سطح دانشکده و در دهه سرآمدی آموزش در نیمه اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. برگزیدگان دانشکده‌ها، در مرحله دوم در سطح دانشگاه به رقابت خواهند پرداخت. در پایان مرحله دوم رقابت، به دو نفر اول منتخب هیات داوران و فرد منتخب حضار جایزه و گواهی رسمی اعطا خواهد شد.
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در دوره مجاز آموزش (۴ نیمسال) در صورت تصویب عنوان پایان‌نامه در گروه آموزشی و نیز دانشجویان مقطع دکتری در دوره مجاز آموزشی (۸ نیمسال) در صورت دفاع از پروپوزال، جهت شرکت در این رقابت، لازم است ضمن مطالعه شرایط و ضوابط مربوط، فرم پیوست را تکمیل و تا تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ به معاونت آموزشی دانشکده تحویل نمایند. پس از بررسی اولیه درخواست ها، اسامی واجدین شرایط ارائه و زمان برگزاری، توسط دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد.
رقابت پارسای سه دقیقه ای جشنواره ای است که به تحقیقات دانشجویان تحصیلات تکمیلی می پردازد و هدف از آن تقویت مهارت های علمی، ارتباطی و ارائه تحقیقات دانشجویان می باشد. این طرح در سال ۲۰۰۸ در دانشگاه کویینزلند استرالیا آغاز شد و در حال حاضر، با مجوز دانشگاه کویینزلند، در بیش از ۹۰۰ دانشگاه در ۸۵ کشور جهان برگزار می شود. در این رقابت، شرکت کنندگان باید بتوانند پژوهش خود را در مدت زمان ۳ دقیقه به طور مؤثر و با بیان قابل فهم برای مخاطب غیرمتخصص توضیح دهند.

شرایط و ضوابط:
  • ارائه‌ها محدود به ۳ دقیقه هستند و در صورت عدم رعایت زمان از دور رقابت خارج می شوند.
  • استفاده از شعر، فایل صوتی یا ویدیویی مجاز نیست.
  • ارائه از زمانی آغاز می‌شود که سخنران با حرکت یا گفتار خود شروع به صحبت کند.
  • سخنران می تواند تنها از یک اسلاید ثابت استفاده نماید که باید از ابتدا در طول سخنرانی نمایش داده شود. هیچ‌گونه تغییرات یا انیمیشن‌ متحرک در اسلاید مجاز نیست.
  • تصمیم هیئت داوران، قطعی است.
داوری این رقابت بر اساس موارد زیر انجام می شود:
  • درک و محتوا:
- ارائه شفاف انگیزه پژوهش، پیشینه، و اهمیت پژوهش
- ارائه شفاف روش تحقیق و نتایج و یافته های پژوهش
- ارائه شفاف دستاوردها، نتیجه گیری، و تأثیر پژوهش
  • تعامل و ارتباط:

           - استفاده از بیان مناسب برای مخاطب غیرمتخصص
          - طراحی مناسب اسلاید جهت تقویت ارائه
          - جلب و حفظ توجه و اشتیاق مخاطب

 

AWT IMAGE فرم شرکت در رقابت پارسای سه دقیقه‌ایAWT IMAGE

نشانی مطلب در وبگاه دانشکده مهندسی صنایع:
http://idea.iust.ac.ir/find-61.5325.81404.fa.html
برگشت به اصل مطلب